Welcome Citizen!

Simpan sekarang, beli nanti. Kami akan memberitahumu jika harga turun!

Welcome Citizen!

Setup your account or continue reading!

Settings
Naelofar Shopee

7 Sebab Korang Rugi Kalau Lepaskan Peluang Naelofar Kat Shopee

Anda diberikan potongan harga sebanyak 80 peratus untuk raya penghabisan stok.

Esok 5.5 dan kami yakin pengguna aplikasi tetap Shopee sedang menanti saat ini untuk membeli barang melalui atas talian. Tambah pula, tak lama lagi nak raya, pasti ramai yang sudah bersiap-siaga untuk membuat pembayaran barang dalam troli.

Tapi tunggu! Ada yang lebih menarik lagi bagi pengguna hijab kerana untuk hari ini pihak Shopee berkolaborasi bersama Naelofar Hijab mengadakan Super Brand Day di mana anda diberikan potongan harga sebanyak 80 peratus untuk raya penghabisan stok. 

Deals Below RM20

Malah, bagi Lofa Fans yang ingin melengkapkan atau menambah koleksi tudung Neelofa edisi sebelum ini, anda juga diberi tawaran bawah RM20! Antara jenis tudung yang ditawarkan adalah Back To Black, Aisa, Delika, Sport Fit dan Asal Oeseol.

Naelofar Inner Helena
Semak Naelofar Inner Helena harga dibawah:

Brand Voucher All Day

Bukan itu saja, mereka yang membuat sebarang pembelian barangan Naelofar Hijab hari ini boleh merasai pelbagai jenis Brand Voucher All Day

Bagaimana ingin mendapatkannya? Mudah saja, hanya pilih baucer mana satu menjadi pilihan anda dan tekan butang ‘Claim’ untuk dapatkan potongan harga tapi kena cepat tau sebab baucer ini adalah terhad. Siapa cepat dia dapat!

Setakat tengah hari ini, terdapat 1 baucer sudah sebanyak 69 peratus pembeli menggunakannya, tinggal 31 peratus saja lagi. Jadilah sebahagian daripadanya!

Share & Get Voucher

Oh! Kalau dah habis Brand Voucher, jangan risau kerana ada lagi baucer lain disediakan iaitu Share & Get Voucher, apa yang anda perlu lakukan adalah berkongsi link Super Brand Day Today Only! Shopee x Naelofar Hijab bersama kawan-kawan atau saudara seramai empat individu supaya mengajak mereka membuat pembelian juga.

Perkongsian link boleh dibuat menerusi aplikasi Instagram, Whatsapp, Facebook, Twitter, Messenger dan banyak lagi. Dengan perkongsian ini anda boleh dapat baucer lebih menarik dengan potongan harga sebanyak 50 peratus walaupun pembelian RM1!

Kini tinggal lebih kurang tinggal 13 jam sebelum tamat tempoh dan baucer ini sangat terhad!

Spend & Sure Win

Apa yang menarik lagi, kepada mereka yang membuat lebih dari dua pembelian barang boleh menyertai Spend & Sure Win untuk memenangi barangan elektrik dengan harga lebih kurang RM200,000 iaitu Laurastar Smart-i dan Laurastar Lift Pure White. Malangnya, sudah ada pemenang.

Jangan risau, kalau anda tidak menang barangan elektrik sekalipun, anda tetap berpeluang memiliki hadiah menarik yang lain. Antaranya baucer potongan harga dan juga coin. Jadi, bolehlah guna ketika membuat pembayaran nanti.

Jadi belilah apa saja yang ada di kedai Naelofar serendah RM1 dan anda tetap bergelar pemenang!

Naelofar x Alia B

Disebabkan perayaan Aidilfitiri pun nak dekat, ada berita baik lagi untuk pelanggan Naelofar Hijab kerana baju raya koleksi Naelofar x Alia B pun ada potongan harga sebanyak 30 peratus.

Setakat ini, sebanyak tiga koleksi sudah kehabisan stok tapi masih ada koleksi lain cuma saiz sangat terhad. Cepat pilih dan terus membuat pembayaran sebelum koleksi baju pula habis.

Naelofar Alaiza Blue Sage
Semak Naelofar Alaiza Blue Sage harga dibawah:

Buy 2 Get Extra 20% Off

Dah beli baju, belilah tudung sekali dan terus padankan dengan warna baju. Senang! Tak perlu fikir apa lagi dan jika anda membuat pembelian dua helai tudung, Super Brand Day boleh beri anda potongan harga sebanyak 20 peratus

Naelofar Maria Instant Shawl
Semak Naelofar Maria Instant Shawl harga dibawah:

Gift with Purchase

Kejap! Kami ada lagi berita baik untuk pembeli Naelofar Hijab bersama Shopee Super Brand Day. Jika anda membuat pembelian sebanyak RM 200 ke atas, anda boleh membawa pulang sagu hati dengan apa-apa pembelian dari Naelofar Hijab.

Antaranya, logo Naelofar pin, sampul raya atau kad.

Naelofar Shopee

Tunggu apa lagi guys? Kalau tak beli untuk diri sendiri, boleh beli untuk kawan atau keluarga. Meriahkan hari raya bersama koleksi Naelofar dari atas sampai bawah.

End of Article