Khamis ini, masanya untuk ponteng sekolah dan cuti sakit dari bekerja - filem Justice League dah keluar di pawagam! Sekiranya anda tidak pernah dengar tentang filem Justice League (maka awak ni katak dibawah tempurung la..), ia adalah gabungan semua wira-wira kegemaran anda - Wonder Woman, Batman, Superman, The Flash, Cyborg, dan Aquaman. Jika anda seorang peminat Justice League, kami mempunyai berita yang lebih baik untuk anda - GSC, TGV, dan MBO semuanya mempunyai koleksi yang menarik untuk dimiliki.

Golden Screen Cinemas (GSC) 

  1. Keychain

Tiada Batmobile? Tiada masalah. Untuk memberi anda perasaan Batmobile, Golden Screen Cinemas menawarkan peluang untuk menjadikan kunci kereta anda kepada keychain edisi terhad Justice League. Tebus keychain anda dengan setiap pembelian dua tiket Justice League- dan mengapa tidak lakukannya dalam suara Batman yang  terbaik anda?

  1. Set ikon logam

Salah satu item yang paling menarik di dalam senarai kami, set ikon logam Justice League boleh didapatkan dengan membeli tiket anda secara dalam talian.Apa yang perlu anda lakukan ialah menempah tiket anda melalui laman web GSC, atau aplikasi telefon mudah alih, dan kemudian masukkan set  ikon logam ke bakul anda. Jumlah pakej ialah RM 72 - anda juga akan mendapat satu bertih jagung bersaiz besar, dan dua minuman ringan, bermakna anda boleh menikmati temu janji yang menarik!

TGV Cinemas

  1. Poster IMAX

TGV Cinemas memberikan poster IMAX Justice League, dan kini peluang anda untuk mendapatkannya juga. Sangat mudah. Lakukan dengan, hanya beli dua tiket IMAX Justice League, dan menebus poster anda bersama  dengan tiket.Dapatkan segera, kerana poster hanya ada sementara stok masih ada.

  1. Kad keahlian edisi terhad

Jika anda seorang peminat Justice League, dan anda sedang memikirkan untuk daftar keahlian untuk Cinema TGV, sekarang adalah masa untuk melakukannya. Pendaftaran, yang bernilai RM 30 untuk satu tahun, anda akan diberikan kad keahlian Justice League edisi terhad. Bukan sahaja anda diberikan faedah yang hebat dan hadiah hari jadi, tetapi anda juga dapat menunjukkan bahawa anda adalah sebahagian daripada peminat Justice League.

MBO Cinemas

  1. Gelang tangan getah

Ahli MBO kini boleh menggunakan mata All-Star mereka untuk beberapa koleksi yang hebat  Justice League! Jika anda berasa seperti Wonder Woman, ini peluang anda untuk memakai gelang Justice League di tangan! Hanya log masuk ke laman web MBO, dan mula membuat pembidaan untuk gelang tangan dengan mata MBO anda.

  1. Shades kereta

Oleh kerana Justice League adalah luar biasa pada apa yang mereka lakukan, mengapa tidak meletakkan kemahiran mereka untuk ujian? Anda juga boleh membida 10 shades kereta Justice League. Kita tahu yang Justice League boleh melawan supervillains, melindungi rakyat dari ancaman keselamatan negara, dan mereka bagus dalam bekerja bersama- tetapi baik  mana mereka melindungi kereta anda dari matahari? Sudah tiba masanya untuk membida sekarang dan mengetahuinya!

  1. T-shirt

Jika anda lebih suka t-shirt Justice League, anda perlu lebih cepat dan membida sekarang! MBO mempunyai tujuh untuk setiap saiz untuk dimiliki. Mereka seperti lebih popular, dengan beberapa bidaan telah  dibuat pada setiap saiz , pergi ke laman web MBO dan letakkan tawaran terbaik anda sekarang, untuk memastikan anda akan menjadi pemilik Justice League t-shirt yang memakainya dengan penuh bangga.

  1. Notebook Lenticular

Masih ingat buku nota yang pernah menjadi kegilaan di sekolah - yang mempunyai imej muka depan yang boleh berubah-ubah? MBO mempunyai sepuluh, dan mereka mahu anda mendapatkannya. Pergi ke laman web mereka, buat bidaan anda, dan mainkan dengan betul. Anda boleh merasai semula memori masa kecil anda –syukur,  tanpa SPM. Walaupun rakan sekerja anda tidak mengaku, yang mereka mesti rasa sedikit cemburu.

  1. Kad Keahlian

Sekiranya anda tidak boleh membida barang-barang ini kerana anda tidak mempunyai kad keahlian MBO, ia masih tidak terlambat! Sertai MBO Star Club kerana ia percuma. Mendaftar sebagai Ahli Star Club membolehkan anda mengumpulkan mata dengan setiap tiket, minuman, atau satu bekas bertih jagung yang anda beli. Anda boleh menggunakan mata ini untuk membuat tawaran pada edisi filem yang terhad, atau menukar untuk tiket wayang, atau makanan dan minuman! Tambahan pula, jika anda menyertai hari ini, anda akan mendapat kad keahlian Justice League edisi terhad.

  1. Cawan

Jika anda masih belum mendaftar untuk kad keahlian MBO, MBO masih memberi  peluang untuk anda mendapatkan cawan Justice League edisi terhad pada RM 27 untuk satu. Pilih antara Wonder Woman dan Batman, dan cawan anda datang dengan minuman, dan bertih jagung bersaiz kecil. Jika anda lapar, pada hari temu janji, atau anda tidak boleh memilih antara dua, anda akan dapat kedua-duanya (dan naik taraf ke bertih jagung bersaiz besar) untuk RM 53. Cawan boleh didapati semasa stok masih ada, jadi pergi ke MBO terdekat, secepatnya!

Jika awak tak minat apa pun kat sini, bolehlah cuba tengok koleksi Funko Pop Justice League. Comel kot!

Rekomendasi Bacaan

Simpan sekarang, beli nanti. Kami akan memberitahumu jika harga turun!